Racionalitás és lélek találkozása - Vedd kezedbe az életed irányítását!

Önkép - Molnár Marinettával

Te mit mutatsz magadból?

2022. május 29. - Molnár Marinetta

ke_pernyo_foto_2022-05-29_8_54_11.png

Őszinte mosoly vagy erotikus tekintet? Természetes póz vagy feszített beállás? Örömöt sugárzol vagy a "luxust"? Csak néhány szempont, amit érdemes megfigyelni, amikor valakinek a képét nézzük - vagy akár a sajátunkat. 

"Nem értem, miért nem mernek közeledni hozzám a normális pasik."

Mondja ezt sok olyan hölgy, akik igenis nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy WAMP avagy FEMME FATALE kisugárzásuk legyen. Minden egyes fotójuk, megmozdulásuk arról tanúskodik, hogy a nehezen elérhető, végtelenül szexi nőt alakítják, így hát azok a férfiak, akik már nem ezt a játszmát kívánják játszani érthető módon továbbsiklanak az ilyen típusú hölgyek felett. Arról nem is beszélve, hogy gyakran a szexinek szánt tekintetet sokan flegmának, vagy szimplán kimondottan unszimpatikusnak érzik.

szexi3.jpeg

"De hát mindenki a legjobb oldalát szeretné mutatni."

Persze. Azonban ez mindenkinek mást és mást jelent. És itt (is) van nagy jelentősége az értékrendnek. Ha én rendben vagyok magammal, már nem kell felturbóznom a képeimet, nem kell végtelenül szexinek mutatnom magam - és ugye tudjuk, hogy ez legtöbbször elég átlátszó -, nincs szükség arra, hogy azt mutassam, mennyire fancy életet élek, hiszen ha mindez igaz, akkor ez ALAP. Nem szorul magyarázatra. Amit magyarázni kell, ugye... Szóval ha én már készen állok egy igaz, beteljesült, mély érzelmekkel teli őszinte kapcsolódásra, azt mégis hogyan szeretnénk elérni egy felszínes, külsőségekre összpontosító világképpel?

szexiiii.jpeg

"De mások is szexi és menő fotókat tesznek ki magukról."

No igen. Attól függ, honnan merítünk. Hasonlíthatjuk magunkat celebekhez, influenszerekhez - szerintem nem jó irány, de hát mindenkinek szíve joga. Én inkább azt szoktam javasolni, hogy olyan embereket érdemes alapul venni, akik VALÓBAN boldogok. Persze itt is felmerül a kérdés: Neked mit jelent a boldogság? Azt, hogy a social média felületein a "nagyon bejött az életet" mutatom, egyébként meg a koktélos, bulis fotók után otthon kesergek? Avagy a pózolós, erotikus arcot vágó "annyira dögös vagyok" pillanatok egy igazából önbizalomhiányos embert takarnak? Persze kivételek mindig vannak, de újra és újra visszatérünk ahhoz, hogy ami valós, azt nem kell túltolni. Ha szexik vagyunk, nyugodjunk meg, érződni fog rajtunk. :)

sz.jpeg

Akkor mégis mi a vonzó?

A kérdést érdemes talán úgy pontosítani: mi a vonzó BENNEM? És mi a vonzó annak a típusnak, akit mi szeretnénk magunk mellé. Ennek a 2 kérdésnek a megválaszolása nagyban tud segíteni abban, hogy közelebb kerüljünk a megoldáshoz. Hiszen a hasonló hasonlónak örül alapján ha kiegyensúlyozott, vidám, megbízható férfit szeretnénk, akkor érdemes nem a túlfűtött erotikát reklámozni magunkról. Ha számunkra tényleg nem az a legnagyobb érték egy pasiban, hogy van pénze, akkor nem érdemes folyamatosan azt hangsúlyozni, hogy az nekünk mennyire fontos. Persze, bízhatunk abban, hogy az IGAZI majd átlát a szitán, de szerintem feleslegesen ne nehezítsük a dolgát. :) Szóval: őszinteség, természetesség, nyitottság, igényesség. Nem kell megijedni, választhatjuk az arany középutat is, mutathatjuk az előnyös idomokat, a kacér mosolyt, a lényeg, hogy önazonos és felszabadult legyen - ezzel sosem fogunk mellé lőni.

ke_pernyo_foto_2022-05-29_9_32_43.pngHa Te is szeretnéd rendbe tenni a gondolataid és az életed, akkor jelentkezz egyéni coachingra! www.onkep.com

A bejegyzés trackback címe:

https://onkep.blog.hu/api/trackback/id/tr1017842977
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása